غذاهای ابداعی نی نی سایتی: 26 ایده خوشمزه و خلاقانه!
نی نی سایت، گنجینه تجربیات مادرانه، پر از ایدههای خلاقانه و کاربردی برای همه زمینههاست. یکی از این زمینهها، آشپزی و غذاهای متنوع و خوشمزه است. در این پست، 26 ایده غذای ابداعی که توسط کاربران نی نی سایت مطرح شده را جمعآوری کردهایم تا شما هم از این خلاقیتها بهرهمند شوید!

این غذاها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه بسیاری از آنها برای کودکان و بدغذاها هم جذابیت دارند. پس با ما همراه باشید:
امیدواریم این ایدهها برای شما الهام بخش باشند و بتوانید غذاهای خوشمزه و جدیدی را در خانه تهیه کنید.
فراموش نکنید که آشپزی یک هنر است و شما میتوانید با کمی خلاقیت، غذاهای منحصر به فرد خودتان را خلق کنید!
نوش جان!
غذاهای ابداعی نی نی سایتی ها: 26 ایده خوشمزه!
1. کوکو سبزی رولتی با پنیر
یکی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داده بود کوکو سبزی رو نازک پهن کنید، روش پنیر خامه ای بمالید و رول کنید. بعد ببرید و سرو کنید. ایده خیلی جالبیه برای مهمونی!بعضی ها پیشنهاد داده بودند کمی گردو خرد شده هم داخلش بریزید. می تونید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید. به جای کوکو سبزی میشه از اسفناج هم استفاده کرد. بهتره برای رول کردن، کوکو سبزی کمی خنک شده باشه. می تونید با سس گوجه فرنگی یا سس مایونز سرو کنید. برای اینکه رول باز نشه با خلال دندان فیکسش کنید.
2. پوره سیب زمینی با طعم پیاز کاراملی
یک کاربر نوشته بود که پیاز رو کاراملی می کنه و به پوره سیب زمینی اضافه می کنه. طعمش خیلی متفاوت و خوشمزه میشه!اضافه کردن سیر رنده شده هم پیشنهاد شده بود. میشه کمی خامه هم به پوره اضافه کرد. از پیاز قرمز هم میشه استفاده کرد. بهتره پیاز رو با حرارت ملایم کاراملی کنید تا نسوزه. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی آویشن هم به پوره اضافه کنید. پیاز کاراملی رو وقتی پوره کمی خنک شد اضافه کنید.
3. املت پیتزایی
یه املت ساده با کمی سس گوجه، پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای. یه جور پیتزای سریع و آسونه!میتونید قارچ و ژامبون هم اضافه کنید. به جای سس گوجه از پوره گوجه هم میشه استفاده کرد. برای اینکه املت پف کنه، کمی شیر به تخم مرغ ها اضافه کنید. از سبزیجات معطر هم میشه استفاده کرد. می تونید با نون تست سرو کنید. بهتره از پنیر پیتزای با کیفیت استفاده کنید.
4. ماکارونی با سس انار
یه سس جدید برای ماکارونی با رب انار، گردو و سبزیجات معطر. طعم ملس و خوشمزه ای داره. میتونید کمی شکر هم به سس اضافه کنید. به جای گردو از بادام هم میشه استفاده کرد. بهتره از رب انار ملس استفاده کنید. میتونید کمی پیاز داغ هم به سس اضافه کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی نعناع خشک هم به سس اضافه کنید. بهتره سس رو کمی رقیق تر کنید.
5. کتلت مرغ و سبزیجات
به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده استفاده کنید و بهش کلی سبزیجات معطر اضافه کنید. سالم تر و خوشمزه تره!میتونید هویج رنده شده هم اضافه کنید. اضافه کردن سیب زمینی رنده شده هم پیشنهاد شده بود. بهتره مرغ چرخ کرده رو قبل از استفاده کمی تفت بدید. از سبزیجات خشک هم میشه استفاده کرد. برای اینکه کتلت وا نره، کمی آرد نخودچی بهش اضافه کنید. میتونید کتلت ها رو داخل فر هم بپزید.
6. آش رشته با طعم متفاوت
یکی از کاربرا گفته بود به آش رشته اش آب قلم اضافه می کنه. طعمش خیلی عالی میشه!میتونید کمی کشک غلیظ هم به آش اضافه کنید. به جای رشته آشی از رشته پلویی هم میشه استفاده کرد. اضافه کردن کمی سیر داغ هم پیشنهاد شده بود. بهتره حبوبات رو از قبل خیس کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی نعناع داغ هم به آش اضافه کنید. آش رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره.
7. خوراک لوبیا با سیب زمینی سرخ کرده
یه ایده جالب برای بچه هایی که خوراک لوبیا دوست ندارن. با سیب زمینی سرخ کرده سروش کنید!میتونید کمی قارچ هم به خوراک لوبیا اضافه کنید. اضافه کردن کمی پیاز داغ هم پیشنهاد شده بود. بهتره لوبیا رو از قبل خیس کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی آویشن هم به خوراک لوبیا اضافه کنید. می تونید با نون تست هم سرو کنید. برای اینکه خوراک لوبیا لعاب دار بشه، کمی آرد بهش اضافه کنید.
8. عدس پلو با قیسی و گردو
عدس پلو رو با قیسی و گردو درست کنید. طعمش خیلی شیرین و خوشمزه میشه!میتونید کمی کشمش هم اضافه کنید. به جای قیسی از زردآلو خشک هم میشه استفاده کرد. اضافه کردن کمی پیاز داغ هم پیشنهاد شده بود. بهتره عدس رو از قبل خیس کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی دارچین هم به عدس پلو اضافه کنید. می تونید با گوشت چرخ کرده هم سرو کنید.
9. سوپ جو با شیر و خامه
به جای آب، سوپ جو رو با شیر و خامه درست کنید. خیلی مقوی و خوشمزه میشه!میتونید کمی قارچ هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی سبزیجات معطر هم پیشنهاد شده بود. بهتره جو رو از قبل خیس کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی آویشن هم به سوپ اضافه کنید. می تونید با نون تست هم سرو کنید. سوپ رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره.
10. سالاد الویه با سیب
به سالاد الویه یه سیب رنده شده اضافه کنید. طعمش خیلی متفاوت میشه!میتونید کمی گردو خرد شده هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی کشمش هم پیشنهاد شده بود. بهتره از سیب ترش استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی آبلیمو هم به سالاد اضافه کنید. می تونید با نون تست هم سرو کنید. سالاد رو قبل از سرو چند ساعت داخل یخچال بگذارید.
11. کوفته تبریزی با آلو
داخل کوفته تبریزی به جای تخم مرغ، آلو بگذارید. هم خوشمزه میشه هم ظاهرش جالب میشه!میتونید کمی گردو خرد شده هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی کشمش هم پیشنهاد شده بود. بهتره از آلو بخارا استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی زرشک هم به کوفته اضافه کنید. می تونید با نون هم سرو کنید. کوفته ها رو با حرارت ملایم بپزید تا وا نرن.
12. دلمه برگ مو با زرشک
داخل دلمه برگ مو به جای لپه، زرشک بریزید. طعمش ترش و شیرین میشه!میتونید کمی گردو خرد شده هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی کشمش هم پیشنهاد شده بود. بهتره از زرشک تازه استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی شکر هم به دلمه اضافه کنید. می تونید با ماست هم سرو کنید. دلمه ها رو با حرارت ملایم بپزید تا نسوزن.
13. حلیم با گوشت بوقلمون
به جای گوشت گوسفند، حلیم رو با گوشت بوقلمون درست کنید. سالم تر و کم چرب تره!میتونید کمی دارچین هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی کنجد هم پیشنهاد شده بود. بهتره گوشت بوقلمون رو ریش ریش کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی روغن حیوانی هم به حلیم اضافه کنید. می تونید با نون هم سرو کنید. حلیم رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره.
14. میرزا قاسمی با بادمجان کبابی دودی
به جای بادمجان کبابی معمولی، از بادمجان کبابی دودی برای میرزا قاسمی استفاده کنید. طعمش خیلی بهتر میشه!میتونید کمی سیر داغ هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی گوجه فرنگی رنده شده هم پیشنهاد شده بود. بهتره بادمجان ها رو خوب له کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی فلفل هم به میرزا قاسمی اضافه کنید. می تونید با نون هم سرو کنید. میرزا قاسمی رو با حرارت ملایم بپزید تا ته نگیره.
15. کباب تابه ای با آب انار
به جای آب، کباب تابه ای رو با آب انار بپزید. طعمش ملس و خوشمزه میشه!میتونید کمی پیاز رنده شده هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی جعفری خرد شده هم پیشنهاد شده بود. بهتره از آب انار ترش استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی فلفل سیاه هم به کباب اضافه کنید. می تونید با برنج هم سرو کنید. کباب ها رو با حرارت ملایم بپزید تا نسوزن.
16. ته چین مرغ با هویج و کشمش
به ته چین مرغ هویج و کشمش اضافه کنید. طعمش شیرین و خوشمزه میشه!میتونید کمی خلال پسته هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی زعفران هم پیشنهاد شده بود. بهتره مرغ رو ریش ریش کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی دارچین هم به ته چین اضافه کنید. می تونید با ماست هم سرو کنید. ته چین رو با حرارت ملایم بپزید تا نسوزه.
17. زرشک پلو با مرغ با سس پرتقال
مرغ زرشک پلو رو با سس پرتقال درست کنید. طعمش ترش و شیرین میشه!میتونید کمی خلال بادام هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی زعفران هم پیشنهاد شده بود. بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی شکر هم به سس اضافه کنید. می تونید با زرشک پلو هم سرو کنید. مرغ رو با حرارت ملایم بپزید تا نسوزه.
18. خورش قیمه با آلوچه
به جای آلو، خورش قیمه رو با آلوچه درست کنید. طعمش ترش میشه!میتونید کمی زعفران هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی دارچین هم پیشنهاد شده بود. بهتره از آلوچه خشک استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید. می تونید با برنج هم سرو کنید. خورش رو با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفته.
19. خورشت کرفس با نعناع و جعفری بیشتر
تو خورشت کرفس، مقدار نعناع و جعفری رو بیشتر بریزید، عطر و طعمش محشر میشه!میتونید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی گوشت گوسفندی هم پیشنهاد شده بود. بهتره کرفس ها رو ریز خرد کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی روغن حیوانی هم به خورشت اضافه کنید. می تونید با برنج هم سرو کنید. خورشت رو با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفته.
20. خورشت بادمجان با رب انار
به جای رب گوجه، خورشت بادمجان رو با رب انار درست کنید، طعم ملس و دلپذیری میگیره!میتونید کمی شکر هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی گردو خرد شده هم پیشنهاد شده بود. بهتره از رب انار ملس استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی نعناع خشک هم به خورشت اضافه کنید. می تونید با برنج هم سرو کنید. خورشت رو با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفته.
21. سمبوسه با سیب زمینی و عدس
به جای گوشت چرخ کرده، از ترکیب سیب زمینی و عدس برای پر کردن سمبوسه استفاده کنید. اقتصادی و خوشمزه!میتونید کمی سبزیجات معطر هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی فلفل قرمز هم پیشنهاد شده بود. بهتره عدس رو از قبل بپزید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی پیاز داغ هم به مواد سمبوسه اضافه کنید. می تونید با سس تند هم سرو کنید. سمبوسه ها رو در روغن داغ سرخ کنید.
22. فلافل با لبو
به فلافل کمی لبو رنده شده اضافه کنید. طعم و رنگ جدیدی به فلافل میده!میتونید کمی زیره هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی پیاز هم پیشنهاد شده بود. بهتره نخود رو 24 ساعت خیس کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی سیر هم به فلافل اضافه کنید. می تونید با سس انبه هم سرو کنید. فلافل ها رو در روغن داغ سرخ کنید.
23. آش جو با کدو حلوایی
به آش جو کمی کدو حلوایی پوره شده اضافه کنید. طعم شیرین و ملایمی به آش میده!میتونید کمی دارچین هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی زنجبیل هم پیشنهاد شده بود. بهتره جو رو از قبل خیس کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی کره هم به آش اضافه کنید. می تونید با کشک هم سرو کنید. آش رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره.
24. کوکوی بادمجان با گردو و کشمش
به کوکوی بادمجان گردو و کشمش اضافه کنید. طعمش متفاوت و خوشمزه میشه!میتونید کمی سبزیجات معطر هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی پیاز هم پیشنهاد شده بود. بهتره بادمجان ها رو کبابی کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی زرشک هم به کوکو اضافه کنید. می تونید با نون هم سرو کنید. کوکو رو با حرارت ملایم بپزید تا نسوزه.
25. خوراک مرغ با آلو اسفناج
به خوراک مرغ آلو اسفناج اضافه کنید. یه ترکیب خوشمزه و متفاوت!میتونید کمی پیاز داغ هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی هم پیشنهاد شده بود. بهتره از آلو خشک استفاده کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی آبلیمو هم به خوراک اضافه کنید. می تونید با برنج هم سرو کنید. خوراک رو با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفته.
26. پیتزا با خمیر نان بربری
به جای خمیر پیتزا، از نان بربری برای درست کردن پیتزا استفاده کنید. یه پیتزای سریع و خوشمزه!میتونید از هر نوع موادی که دوست دارید برای پیتزا استفاده کنید. اضافه کردن کمی آویشن هم پیشنهاد شده بود. بهتره نان بربری رو کمی چرب کنید. برای خوش طعم تر شدن می تونید کمی فلفل دلمه ای هم به پیتزا اضافه کنید. می تونید با سس گوجه فرنگی هم سرو کنید. پیتزا رو در فر با دمای مناسب بپزید.






