نی‌ نی سایت

رازهای آشپزی: عصاره تجربیات نی نی سایت






رازهای آشپزی: خلاصه تجربیات نی نی سایت

سلام به همه کدبانوهای عزیز! تو این پست، میخوام 19 تا از رازهای آشپزی که از دل بحث‌های نی نی سایت بیرون اومده رو باهاتون به اشتراک بذارم. این نکات حاصل تجربه و تبادل نظر خانومای با سلیقه‌ایه که سال‌ها تو این کار استاد شدن. پس با من همراه باشید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این نکات برای بهتر شدن طعم غذا، صرفه‌جویی در وقت و انرژی، و همچنین جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی بسیار مفید هستند:

  • برای از بین بردن بوی زُهم گوشت، قبل از پخت، اون رو چند دقیقه توی مخلوط آبلیمو و پیاز رنده شده بخوابونید.
  • اگه برنجتون شفته شد، یه تیکه نون بذارید روش تا رطوبتش رو بگیره.
  • برای اینکه کوکو سبزی پفکی بشه، قبل از سرخ کردن، یه قاشق ماست بهش اضافه کنید.
  • برای خوش‌طعم شدن سوپ، یه قلم گوسفندی بهش اضافه کنید.
  • برای اینکه ته دیگ سیب زمینی‌تون حسابی ترد بشه، سیب زمینی‌ها رو خیلی نازک برش بزنید و توی روغن داغ بذارید.
  • اگه خورش‌تون خیلی ترش شد، یه کم شکر بهش اضافه کنید.
  • برای اینکه مربای آلبالو خوشرنگ بشه، یه کم آب لیمو بهش اضافه کنید.
  • برای اینکه کیک‌تون خوب پف کنه، همه مواد رو به دمای محیط برسونید.
  • برای اینکه پیاز موقع خرد کردن اشک‌تون رو در نیاره، یه تیکه نون توی دهنتون بذارید.
  • برای اینکه سیب زمینی سرخ کرده‌هاتون ترد بشه، قبل از سرخ کردن، اونها رو چند دقیقه توی آب یخ بذارید.
  • اگر خمیر پیتزاتون سفت شده، کمی شیر بهش اضافه کنید تا نرم بشه.
  • برای اینکه سس ماکارونی خوشمزه تر بشه، کمی دارچین و جوز هندی بهش اضافه کنید.
  • هنگام پخت حبوبات، برای جلوگیری از نفخ، یک تکه زنجبیل بهش اضافه کنید.
  • برای اینکه قیمه مجلسی روغن بندازه، از گوشت گردن استفاده کنید و در آخر یک قاشق رب گوجه سرخ شده بهش اضافه کنید.
  • برای خوش عطر شدن مرغ شکم پر، از سبزیجات معطر خشک مثل نعناع و آویشن استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از وارفتن دلمه برگ مو، یک بشقاب روی دلمه ها بذارید و بعد آب رو اضافه کنید.
  • اگه شیر برنجتون ته گرفت، دیگه همش نزنید! بریزید توی یه قابلمه دیگه و ادامه پخت رو انجام بدید.
  • برای اینکه کتلتتون ترک نخوره، یه کم آرد سوخاری بهش اضافه کنید.
  • برای از بین بردن بوی بد کلم، یه تیکه نون خشک توی قابلمه بندازید.
  • منتظر نظرات و تجربیات شما هم هستم!

    نوش جان!







    رازهای آشپزی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت

    رازهای آشپزی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت

    1. برنج خوش عطر و طعم

    برای اینکه برنجتون عطر و طعم بهتری داشته باشه، چند قطره آبلیمو موقع خیس کردن برنج بهش اضافه کنید. یک تکه کوچک کره یا روغن حیوانی هم در حین پخت معجزه می کنه. یادتون باشه قبل از آبکش کردن، برنج را مزه کنید و اگر نمکش کم بود، مقداری نمک اضافه کنید. هنگام دم کردن، حرارت رو خیلی کم کنید تا برنج خوب مغز پخت بشه و ته دیگ طلایی داشته باشید. از برنج با کیفیت ایرانی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. برای جلوگیری از شفته شدن برنج، حتما آب اضافی را قبل از دم کشیدن برنج، بخار کنید. اضافه کردن یک قاشق ماست به برنج، ته دیگ ترد و خوشمزه ای به شما می دهد.

    2. مرغ زعفرانی لذیذ

    مرغ رو حداقل 2 ساعت قبل از پخت، با پیاز، زعفران، نمک، فلفل و کمی آبلیمو مزه دار کنید. برای اینکه مرغتون خشک نشه، با حرارت ملایم و در بسته بپزید. اضافه کردن مقداری کره یا روغن حیوانی به سس مرغ، طعم فوق العاده ای بهش میده. برای خوش رنگ شدن مرغ، بعد از پخت کمی زیر گریل بذارید تا طلایی بشه. از ادویه های معطر مثل پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید. برای از بین بردن بوی مرغ، از زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل استفاده کنید. می‌توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی برای رنگ و لعاب بیشتر به سس مرغ استفاده کنید.

    3. قورمه سبزی جا افتاده

    سبزی قورمه رو حسابی سرخ کنید، اما مراقب باشید نسوزه. سبزی سرخ شده راز اصلی قورمه سبزی خوشمزه است. لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. گوشت قورمه سبزی رو با حرارت ملایم بپزید تا حسابی نرم بشه. برای طعم بهتر، از گوشت گوسفندی با کمی چربی استفاده کنید. لیمو عمانی رو سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از خاموش کردن، به خورش اضافه کنید. برای لعاب دار شدن خورش، می تونید یک قاشق آرد تفت داده شده بهش اضافه کنید. اضافه کردن یک تکه قلم گوسفندی به قورمه سبزی، طعمش رو فوق العاده می کنه.

    4. نکات کلیدی برای یک خورش قیمه بی نظیر

    گوشت قیمه رو به اندازه های یکسان خرد کنید تا یکنواخت پخته بشه. لپه رو از قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. پیاز رو خوب تفت بدید تا طلایی بشه و عطرش بلند شه. اضافه کردن کمی پودر دارچین به خورش قیمه، طعم بی نظیری بهش میده. برای خوش رنگ شدن خورش، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. سیب زمینی سرخ کرده رو درست قبل از سرو به خورش اضافه کنید تا نرم نشه. برای طعم ملس، می تونید کمی آبغوره یا آبلیمو به خورش اضافه کنید.

    5. ته چین قالبی خوشمزه

    برای ته چین قالبی، بهتره از ماست چکیده استفاده کنید. زعفران رو با گلاب دم کنید تا عطر و رنگ بهتری داشته باشه. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با پیاز داغ و ادویه مزه دار کنید. برای اینکه ته چین به قالب نچسبه، قالب رو خوب چرب کنید. ته چین رو با حرارت ملایم بپزید تا ته دیگ طلایی و برشته بشه. می‌توانید از زرشک و خلال پسته برای تزیین ته چین استفاده کنید. برای اینکه ته چین راحت از قالب جدا بشه، بعد از پخت کمی صبر کنید تا خنک بشه.

    6. آش رشته اصیل

    حبوبات آش رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. سبزی آش رو تازه تهیه کنید و خوب بشورید. پیاز داغ و سیر داغ فراوون، راز خوشمزگی آش رشته است. کشک رو قبل از اضافه کردن به آش، رقیق کنید. رشته آش رو آخر از همه اضافه کنید و مراقب باشید آش ته نگیره. برای تزیین آش از نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک استفاده کنید. می‌توانید از آب قلم برای طعم بهتر آش استفاده کنید.

    7. کوکو سبزی پفکی و خوشمزه

    سبزی کوکو رو خیلی ریز خرد کنید. تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا پفکی بشه. کمی آرد به مایه کوکو اضافه کنید تا منسجم بشه. برای پفکی شدن کوکو، از کمی بکینگ پودر استفاده کنید. تابه رو خوب داغ کنید و روغن رو به اندازه کافی بریزید. کوکو رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت بشه. می‌توانید از گردو و زرشک برای طعم بهتر کوکو استفاده کنید.

    8. کتلت ترد و خوش طعم

    گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه خوب مخلوط کنید و ورز بدید. سیب زمینی پخته شده رو رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. مقداری آرد سوخاری به مایه کتلت اضافه کنید تا منسجم بشه. تابه رو خوب داغ کنید و روغن رو به اندازه کافی بریزید. کتلت ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت بشن. برای طعم بهتر می تونید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید. قبل از سرخ کردن، دستتون رو با آب خیس کنید تا مایه کتلت به دستتون نچسبه.

    9. فوت و فن های کباب کوبیده آبدار

    از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. گوشت و پیاز رو خوب ورز بدید تا چسبنده بشه. مقداری دنبه چرخ کرده به گوشت اضافه کنید تا کباب آبدار بشه. سیخ ها رو قبل از کباب کردن کمی چرب کنید. کباب ها رو روی حرارت ملایم و یکنواخت بپزید. برای جلوگیری از ریختن کباب، اون رو روی سیخ خوب پهن کنید.

    10. جوجه کباب لذیذ و خوش عطر

    تکه های مرغ رو با پیاز، ماست، زعفران، آبلیمو و ادویه مزه دار کنید و حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید. از فلفل دلمه ای و پیاز برای به سیخ کشیدن جوجه کباب استفاده کنید. جوجه کباب رو روی حرارت ملایم و یکنواخت بپزید. در حین پخت، جوجه کباب رو با کره آب شده برس بزنید. برای طعم دودی، می تونید جوجه کباب رو روی ذغال بپزید. از روغن زیتون برای مزه دار کردن جوجه کباب استفاده کنید. اضافه کردن کمی سس مایونز به مواد جوجه کباب، اون رو ترد و خوشمزه می کنه.

    11. سالاد الویه خوشمزه و مجلسی

    سیب زمینی و تخم مرغ ها رو آبپز کنید و بعد از خنک شدن رنده کنید. خیارشور رو نگینی خرد کنید و آبش رو بگیرید. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و سس مایونز، نمک و فلفل رو اضافه کنید. سالاد الویه رو حداقل 2 ساعت قبل از سرو در یخچال بذارید. برای تزیین سالاد الویه از هویج رنده شده، نخود فرنگی و جعفری خرد شده استفاده کنید. می‌توانید از ژامبون خرد شده هم در سالاد الویه استفاده کنید.

    12. عدس پلو مجلسی

    عدس رو از قبل خیس کنید و بپزید. برنج رو آبکش کنید. پیاز داغ درست کنید و با گوشت چرخ کرده و کشمش تفت بدید. عدس پخته شده رو با گوشت و کشمش مخلوط کنید. برنج و مخلوط عدس رو لایه لایه در قابلمه بریزید و دم کنید. برای طعم بهتر می تونید از زیره و دارچین هم استفاده کنید. می‌توانید از خرما هم در عدس پلو استفاده کنید.

    13. شیر برنج خوشمزه و مقوی

    برنج نیم دانه رو بشورید و با شیر سرد مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بذارید و مرتب هم بزنید تا ته نگیره. وقتی برنج نرم شد، شکر و گلاب رو اضافه کنید. شیر برنج رو تا زمانی که به غلظت دلخواه برسه بپزید. شیر برنج رو در ظرف سرو بریزید و با دارچین و پسته تزیین کنید. می‌توانید از خامه هم برای غلیظ تر شدن شیر برنج استفاده کنید. اضافه کردن کمی وانیل به شیر برنج، عطر و طعم بی نظیری بهش می ده.

    14. فرنی خوش طعم و ساده

    آرد برنج رو با شیر سرد مخلوط کنید تا گلوله نشه. روی حرارت ملایم بذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه. شکر و گلاب رو اضافه کنید. فرنی رو تا زمانی که به غلظت دلخواه برسه بپزید. فرنی رو در ظرف سرو بریزید و با دارچین و پسته تزیین کنید. می‌توانید از کره هم برای طعم بهتر فرنی استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران به فرنی، اون رو خوش رنگ و خوش عطر می کنه.

    15. شله زرد نذری

    برنج رو از شب قبل خیس کنید. زعفران رو دم کنید. برنج رو با آب روی حرارت بذارید تا بپزه و له بشه. شکر و زعفران رو اضافه کنید. شله زرد رو تا زمانی که غلیظ بشه بپزید و مرتب هم بزنید. گلاب، هل و کره رو اضافه کنید. شله زرد رو در ظرف سرو بریزید و با دارچین و پسته تزیین کنید.

    16. حلوا زعفرانی مجلسی

    آرد رو تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده. روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید. شربت (آب، شکر، گلاب و زعفران) رو کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یکدست بشه. حلوا رو تا زمانی که به روغن بیفته تفت بدید. حلوا رو در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. برای حلوا زعفرانی خوش طعم، از روغن جامد استفاده کنید. می‌توانید از پودر هل برای عطر و طعم بهتر حلوا استفاده کنید.

    17. مربای آلبالو خوش رنگ و خوشمزه

    آلبالو ها رو بشورید و هسته هاشون رو در بیارید. آلبالو ها رو با شکر مخلوط کنید و چند ساعت در یخچال بذارید تا آب بندازن. روی حرارت ملایم بذارید تا بجوشه و غلیظ بشه. کف روی مربا رو بگیرید. آبلیمو رو اضافه کنید. مربا رو در شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید از وانیل برای عطر و طعم بهتر مربا استفاده کنید.

    18. ترشی مخلوط خانگی

    سبزیجات ترشی رو بشورید و خرد کنید. سبزیجات خرد شده رو با نمک مخلوط کنید و یک شب در آبکش بذارید تا آبشون کشیده بشه. سبزیجات رو در شیشه تمیز و خشک بریزید. سرکه رو روی سبزیجات بریزید تا کاملا پوشیده بشن. ادویه ترشی رو اضافه کنید. شیشه ترشی رو در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. برای طعم بهتر ترشی، از سیر و فلفل تند هم استفاده کنید.

    19. نان خانگی خوش عطر و طعم

    خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و بذارید تا عمل بیاد. آرد، نمک و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه عمل اومده رو به آرد اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر یکدست بشه. خمیر رو در جای گرم بذارید تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه. خمیر رو به شکل دلخواه در بیارید و در سینی فر بچینید. روی نان رو با زرده تخم مرغ و کنجد تزیین کنید. نان رو در فر از قبل گرم شده بپزید.

    نمایش بیشتر

    یک دیدگاه

    1. یه روز کوکو سبزی من پف نکرد تا یادم اومد یه کم مایه رو توی قابلمه گرم بذارم، بعدش مثل بادکنک پف کرد!

      برای قورمه سبزی سبز پررنگ، موقع سرخ کردن سبزی یه کم روغن زیاد بریزید و صبر کنید تا حسابی تفت بخوره.

      من همیشه موقع درست کردن ته چین یه لایه نازک سیب زمینی کف قالب میذارم، هم عطرش عالیه هم راحت جدا میشه.

      یه بار جوجه کبابم خشک شد، بعد فهمیدم اگه با پوست بپزم آبدارتر میشه.

      شیر برنج من همیشه ته میگرفت تا یاد گرفتم اول شیر رو گرم کنم بعد برنج رو بریزم تو شیر داغ، دیگه ته نمیگیره.

      کباب کوبیده رو من با یه ذره پونه خشک مزه دار میکنم، عطرش فضارو عوض میکنه.

      دلمه برگ مو رو من با آب انار میپزم، ترش و شیرین میشه و دهن سوز میشه!

      عدس پلو رو آخرش یه گوشه قابلمه چند تا تهمونده نون میذارم، شبیه نان تیلیت میشه تو دم، خیلی خوشمزه.

    پاسخ دادن به Mehdi لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا