بهترین غذای ایرانی از دیدگاه مامان های نی نی سایت!
بیشترین غذاهایی که اسمشون برده شده و تعریف و تمجید زیادی ازشون شده، این ها بودن:

قورمه سبزی:
سلطان بی چون و چرای سفره های ایرانی، با عطر و طعم بی نظیرش.کباب کوبیده:
لذیذ و خوشمزه، هم برای مهمونی ها عالیه هم یه شام ساده خانوادگی.زرشک پلو با مرغ:
یه غذای مجلسی شیک و خوش طعم که طرفدارای زیادی داره.فسنجان:
خورشت مجلسی با طعم ملس گردو و رب انار.آش رشته:
یه آش خوشمزه و مقوی که تو روزهای سرد حسابی میچسبه.قیمه:
یه خورشت اصیل ایرانی که با سیب زمینی سرخ شده طعمش فوق العاده میشه.دیزی:
یه غذای سنتی و خوشمزه که تو ظرف سنگی حسابی میچسبه.ته چین:
برنج زعفرانی خوش عطر و طعم که با مرغ یا گوشت پر میشه.کله پاچه:
یه غذای مقوی و خوشمزه که البته طرفدارای خاص خودشو داره.باقالی پلو با ماهیچه:
یه غذای مجلسی خوشمزه و لذیذ.شله زرد:
دسر سنتی و خوشمزه ایرانی که معمولا تو مناسبت های مذهبی پخته میشه.آلبالو پلو:
یه پلوی تابستونی خوشمزه و متفاوت.کوفته تبریزی:
کوفته بزرگ و خوشمزه با گوشت و سبزیجات.دلمه برگ مو:
یه غذای خوشمزه و پرطرفدار با طعم ترش و شیرین.میرزا قاسمی:
یه غذای شمالی خوشمزه و ساده که با بادمجان درست میشه.کشک بادمجان:
یه غذای ساده و خوشمزه که با نون حسابی میچسبه.عدس پلو:
یه غذای ساده و مقوی که با کشمش و خرما خیلی خوشمزه میشه.لوبیا پلو:
یه پلوی خوشمزه و پرطرفدار با گوشت و لوبیا سبز.شوید باقالی پلو با گوشت گردن:
یه غذای بسیار لذیذ و پر طرفدارالبته نظرات خیلی بیشتر از اینا بود و هر کسی غذای مورد علاقه خودشو داشت. بعضی ها از دستپخت مادرشون تعریف میکردن و بعضی ها هم از غذاهای محلی شهرشون.
نوش جان!
خوشمزه ترین غذای ایرانی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت
1. کباب کوبیده: سلطان بی چون و چرای سفره ایرانی
بسیاری از کاربران نی نی سایت، کباب کوبیده را به عنوان خوشمزه ترین غذای ایرانی انتخاب کرده اند.طعم لذیذ گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه جات معطر، چیزی نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت.بیشتر افراد بر این باورند که راز یک کباب کوبیده خوب، در کیفیت گوشت و مهارت در ورز دادن آن است.تعدادی از کاربران به بهرهگیری از دنبه گوسفندی در ترکیب گوشت اشاره کرده اند که طعم کباب را به طرز چشمگیری بهتر می کند.یکی از کاربران پیشنهاد داده بود که برای جلوگیری از ریختن کباب از روی سیخ، قبل از سیخ زدن، دست خود را کمی خیس کنید.
عده ای نیز معتقدند که کباب کوبیده با پلو زعفرانی و گوجه کبابی، طعم بهتری دارد.
نکته مهم دیگر، بهرهگیری از ذغال مرغوب برای پخت کباب است که عطر و طعم دودی خاصی به آن می بخشد.خلاصه اینکه، کباب کوبیده با ترکیبی از طعم، عطر و اصالت، جایگاه ویژه ای در دل ایرانیان دارد.
2. قورمه سبزی: عطر بهشت در قابلمه
قورمه سبزی، یکی دیگر از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که در نی نی سایت نیز طرفداران بسیاری دارد.عطر سبزی های سرخ شده، لوبیا و گوشت، هوش از سر هر کسی می برد.بسیاری از کاربران، قورمه سبزی جا افتاده و خوشرنگ را نشانه مهارت یک آشپز می دانند.تعدادی از کاربران به بهرهگیری از شنبلیله خشک در تهیه قورمه سبزی اشاره کرده اند که عطر و طعم خاصی به آن می بخشد.بعضی افراد معتقدند که اضافه کردن یک قاشق رب گوجه فرنگی به قورمه سبزی، رنگ و طعم آن را بهتر می کند.برخی دیگر نیز بهرهگیری از آبغوره را به عنوان چاشنی ترش در قورمه سبزی ترجیح می دهند.
مدت زمان پخت قورمه سبزی نیز برای بسیاری از کاربران اهمیت دارد و معتقدند که هر چه بیشتر جا بیفتد، خوشمزه تر می شود.
به طور کلی، قورمه سبزی با عطر و طعم منحصر به فرد خود، یکی از اصیل ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است.
3. قیمه: غذای مجلسی و خوش عطر و طعم
خورش قیمه، یکی دیگر از غذاهای محبوب ایرانی است که مخصوصا در مراسم مذهبی و مناسبت ها طرفداران زیادی دارد. طعم لذیذ گوشت، لپه و سیب زمینی سرخ شده، ترکیبی بی نظیر را ایجاد می کند. اکثر کاربران نی نی سایت، قیمه نذری را به عنوان خوشمزه ترین نوع قیمه می دانند. برخی افراد به بهرهگیری از گوشت گوسفندی در تهیه قیمه اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که لپه باید از قبل خیسانده شود تا نفخ آن گرفته شود. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از پودر لیمو عمانی را به عنوان چاشنی ترش در قیمه پیشنهاد می دهند. سرخ کردن سیب زمینی ها به صورت خلالی و تزیین آن روی قیمه، از دیگر نکات مورد توجه کاربران است.
4. زرشک پلو با مرغ: ترکیبی بی نظیر از طعم و رنگ
زرشک پلو با مرغ، یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیرش، همواره مورد توجه قرار می گیرد.ترکیب طعم ترش و شیرین زرشک با مرغ زعفرانی، یک تجربه لذت بخش را رقم می زند.بسیاری از کاربران نی نی سایت، زرشک پلو با مرغ را به عنوان یک غذای شیک و مناسب برای مهمانی ها می دانند.برخی افراد به بهرهگیری از زرشک مرغوب و تازه در تهیه زرشک پلو اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند.تعدادی از کاربران معتقدند که مرغ باید به خوبی مزه دار شود تا طعم لذیذی داشته باشد.
بعضی دیگر نیز بهرهگیری از خلال پسته و بادام برای تزیین زرشک پلو را پیشنهاد می دهند.
پخت پلو به صورت دمی یا آبکش، بسته به سلیقه افراد متفاوت است.به طور خلاصه، زرشک پلو با مرغ با ترکیبی از طعم، رنگ و عطر دلپذیر، یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است.
5. آش رشته: گرمای دلچسب در روزهای سرد
آش رشته، یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است که مخصوصا در فصل سرما طرفداران زیادی دارد. ترکیب رشته، حبوبات و سبزیجات در کنار کشک و نعناع داغ، طعمی بی نظیر را ایجاد می کند. بیشتر کاربران نی نی سایت، آش رشته را به عنوان یک غذای سالم و مغذی می دانند. برخی افراد به بهرهگیری از سبزیجات تازه و معطر در تهیه آش رشته اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که آش رشته باید به خوبی جا بیفتد تا طعم لذیذی داشته باشد. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از پیاز داغ فراوان برای تزیین آش رشته را پیشنهاد می دهند. بهرهگیری از کشک مرغوب و نعناع داغ با کیفیت، از دیگر نکات مورد توجه کاربران است. در مجموع، آش رشته با طعم و عطر دلپذیر خود، یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای ایرانی است.
6. باقالی پلو با گوشت: غذای اصیل و مجلسی
باقالی پلو با گوشت، یک غذای اصیل و مجلسی ایرانی است که به دلیل طعم لذیذ و ظاهر زیبا، در مهمانی ها و مجالس ویژه سرو می شود. ترکیب باقالی تازه، شوید و گوشت بره، طعمی بی نظیر را ایجاد می کند. بسیاری از کاربران نی نی سایت، باقالی پلو با گوشت را به عنوان یک غذای کامل و مقوی می دانند. برخی افراد به بهرهگیری از باقالی تازه و سبز در تهیه باقالی پلو اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که گوشت باید به خوبی پخته و نرم شود تا طعم لذیذی داشته باشد. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از زعفران فراوان برای طعم و رنگ دادن به باقالی پلو را پیشنهاد می دهند. تزیین باقالی پلو با خلال پسته و بادام، از دیگر نکات مورد توجه کاربران است.
7. ته چین: غذای لذیذ و خوش رنگ و لعاب
ته چین، یکی از غذاهای لذیذ و خوش رنگ و لعاب ایرانی است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیرش، همواره مورد توجه قرار می گیرد.ترکیب برنج، ماست، تخم مرغ و گوشت یا مرغ، یک غذای کامل و مقوی را ایجاد می کند.بیشتر کاربران نی نی سایت، ته چین مرغ را به عنوان خوشمزه ترین نوع ته چین می دانند.برخی افراد به بهرهگیری از برنج با کیفیت و مرغوب در تهیه ته چین اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند.تعدادی از کاربران معتقدند که ماست باید چکیده و ترش باشد تا ته چین خوشمزه شود.
بعضی دیگر نیز بهرهگیری از زعفران فراوان برای طعم و رنگ دادن به ته چین را پیشنهاد می دهند.
پخت ته چین در فر یا روی گاز، بسته به سلیقه افراد متفاوت است.به طور خلاصه، ته چین با طعم و عطر دلپذیر خود، یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است.
8. دلمه برگ مو: طعم بهار در تابستان
دلمه برگ مو، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که مخصوصا در فصل بهار و تابستان طرفداران زیادی دارد. پیچیدن برنج، گوشت، سبزیجات و ادویه جات در برگ مو، طعمی بی نظیر را ایجاد می کند. اکثر کاربران نی نی سایت، دلمه برگ مو را به عنوان یک غذای سالم و مغذی می دانند. برخی افراد به بهرهگیری از برگ مو تازه و لطیف در تهیه دلمه اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که دلمه باید به خوبی پخته و نرم شود تا طعم لذیذی داشته باشد. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از سس ملس (شکر و سرکه) برای طعم دادن به دلمه را پیشنهاد می دهند. بهرهگیری از لپه در مواد داخل دلمه، به سلیقه افراد بستگی دارد. در مجموع، دلمه برگ مو با طعم و عطر دلپذیر خود، یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای ایرانی است.
9. شله زرد: شیرینی سنتی و خوش عطر
شله زرد، یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر ایرانی است که مخصوصا در ماه رمضان و مراسم مذهبی طرفداران زیادی دارد. ترکیب برنج، شکر، زعفران و گلاب، طعمی بی نظیر و عطری دلپذیر را ایجاد می کند. بسیاری از کاربران نی نی سایت، شله زرد نذری را به عنوان خوشمزه ترین نوع شله زرد می دانند. برخی افراد به بهرهگیری از برنج نیم دانه در تهیه شله زرد اشاره کرده اند که بافت آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که شله زرد باید به خوبی جا بیفتد تا طعم لذیذی داشته باشد. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از خلال بادام و پسته برای تزیین شله زرد را پیشنهاد می دهند. افزودن کمی دارچین به شله زرد، عطر و طعم آن را دلپذیرتر می کند.
10. میرزا قاسمی: طعم دودی و بی نظیر
میرزا قاسمی، یکی از غذاهای محلی شمال ایران است که به دلیل طعم دودی و بی نظیرش، در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. ترکیب بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ، یک غذای ساده و خوشمزه را ایجاد می کند. بیشتر کاربران نی نی سایت، میرزا قاسمی را به عنوان یک غذای گیاهی خوشمزه می دانند. برخی افراد به کبابی کردن بادمجان ها روی ذغال اشاره کرده اند که طعم دودی بهتری به غذا می بخشد. تعدادی از کاربران معتقدند که سیر باید به خوبی سرخ شود تا طعم آن به غذا منتقل شود. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از رب گوجه فرنگی را برای طعم و رنگ دادن به میرزا قاسمی پیشنهاد می دهند. سرو میرزا قاسمی با نان تازه، لذت خوردن آن را دوچندان می کند. به طور خلاصه، میرزا قاسمی با طعم دودی و بی نظیر خود، یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی ایران است.
11. کال کباب: طعم ترش و دلچسب شمالی
کال کباب، یکی دیگر از غذاهای محلی شمال ایران است که به دلیل طعم ترش و دلچسبش، طرفداران زیادی دارد. این غذا با بادمجان، گردو، سبزیجات معطر، سیر و آب انار ترش تهیه می شود. کاربران نی نی سایت، کال کباب را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و اشتهاآور می شناسند. برخی افراد به بهرهگیری از گردو تازه و مرغوب در تهیه کال کباب اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که سبزیجات معطر شمالی، نقش مهمی در طعم این غذا دارند. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از آب انار ترش طبیعی را به جای رب انار پیشنهاد می دهند. سرو کال کباب با نان محلی یا برنج کته، لذت خوردن آن را بیشتر می کند. در مجموع، کال کباب با طعم ترش و دلچسب خود، یکی از غذاهای خاص و خوشمزه شمال ایران است.
12. فسنجان: غذای مجلسی با طعم گردو و انار
فسنجان، یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت (مرغ یا اردک) تهیه می شود. طعم ملس و دلچسب این غذا، آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است. بسیاری از کاربران نی نی سایت، فسنجان را به عنوان یک غذای لوکس و مناسب برای مهمانی های خاص می دانند. برخی افراد به آسیاب کردن گردو با کیفیت و بهرهگیری از رب انار مرغوب در تهیه فسنجان اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که فسنجان باید با حرارت ملایم و به مدت طولانی پخته شود تا روغن بیندازد و جا بیفتد. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از شکر یا شیره خرما را برای تنظیم طعم ملس فسنجان پیشنهاد می دهند. سرو فسنجان با برنج زعفرانی و تزیین با گردو، زیبایی خاصی به سفره می بخشد.
13. خورش بامیه: غذای ساده و خوشمزه
خورش بامیه، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با بامیه، گوشت، گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل خواص بامیه، بسیار مغذی و مفید است. کاربران نی نی سایت، خورش بامیه را به عنوان یک غذای خانگی و آسان برای تهیه می شناسند. برخی افراد به سرخ کردن بامیه ها قبل از اضافه کردن به خورش اشاره کرده اند که باعث می شود لعاب کمتری داشته باشند. تعدادی از کاربران معتقدند که بهرهگیری از گوشت گوسفندی در خورش بامیه، طعم آن را لذیذتر می کند. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از آبلیمو یا آبغوره را برای طعم دادن به خورش بامیه پیشنهاد می دهند. سرو خورش بامیه با برنج ساده یا نان، انتخاب مناسبی است. در مجموع، خورش بامیه با طعم ساده و دلپذیر خود، یک گزینه مناسب برای یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است.
14. کله پاچه: غذای سنتی و مقوی
کله پاچه، یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است که از پختن سر و پاچه گوسفند تهیه می شود. این غذا به دلیل داشتن پروتئین و کلاژن فراوان، بسیار مغذی است. بسیاری از کاربران نی نی سایت، کله پاچه را به عنوان یک غذای انرژی زا و مناسب برای روزهای سرد می دانند. برخی افراد به تمیز کردن دقیق و کامل کله پاچه قبل از پختن اشاره کرده اند که اهمیت زیادی دارد. تعدادی از کاربران معتقدند که کله پاچه باید با حرارت ملایم و به مدت طولانی پخته شود تا نرم و لذیذ شود. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از سیر، پیاز و ادویه جات معطر را برای طعم دادن به کله پاچه پیشنهاد می دهند. سرو کله پاچه با نان سنگک تازه، آبلیمو و فلفل، لذت خوردن آن را دوچندان می کند.
15. کوفته تبریزی: کوفته ای بزرگ و خوشمزه
کوفته تبریزی، یکی از غذاهای سنتی شهر تبریز است که به دلیل اندازه بزرگ و طعم خوشمزه اش، در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. این کوفته با گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و تخم مرغ تهیه می شود. کاربران نی نی سایت، کوفته تبریزی را به عنوان یک غذای کامل و مقوی می شناسند. برخی افراد به ورز دادن خوب گوشت و مواد کوفته اشاره کرده اند که از وا رفتن آن جلوگیری می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که داخل کوفته باید آلو، گردو و پیاز داغ قرار داد. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از سس گوجه فرنگی را برای طعم و رنگ دادن به کوفته تبریزی پیشنهاد می دهند. سرو کوفته تبریزی با نان یا برنج، انتخاب مناسبی است. در مجموع، کوفته تبریزی با طعم لذیذ و اندازه بزرگ خود، یکی از غذاهای خاص و خوشمزه ایرانی است.
16. قیمه نثار: غذای مجلسی قزوینی
قیمه نثار، یکی از غذاهای مجلسی شهر قزوین است که به دلیل رنگ و طعم زیبایش، در مراسم ها و مهمانی های ویژه سرو می شود. این غذا با گوشت قیمه ای، برنج، خلال پسته و بادام، زرشک و ادویه جات معطر تهیه می شود. بسیاری از کاربران نی نی سایت، قیمه نثار را به عنوان یک غذای شیک و خوشمزه می دانند. برخی افراد به بهرهگیری از گوشت گوسفندی در قیمه نثار اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که خلال پسته و بادام باید با روغن حیوانی تفت داده شود تا عطر بهتری داشته باشند. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از گلاب و زعفران را برای عطر و رنگ دادن به قیمه نثار پیشنهاد می دهند. تزیین قیمه نثار با خلال پسته و بادام، زرشک و پیاز داغ، زیبایی خاصی به آن می بخشد.
17. دمپختک: غذای ساده و خوشمزه شیرازی
دمپختک، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه شهر شیراز است که با برنج، ماش، عدس و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل سادگی و سرعت در تهیه، یک گزینه مناسب برای یک وعده غذایی سریع و آسان است. کاربران نی نی سایت، دمپختک را به عنوان یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی می شناسند. برخی افراد به خیساندن ماش و عدس قبل از پختن اشاره کرده اند که باعث می شود زودتر بپزند. تعدادی از کاربران معتقدند که بهرهگیری از پیاز داغ فراوان در دمپختک، طعم آن را لذیذتر می کند. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از سبزیجات خشک معطر را برای طعم دادن به دمپختک پیشنهاد می دهند. سرو دمپختک با ترشی یا سالاد شیرازی، لذت خوردن آن را بیشتر می کند. در مجموع، دمپختک با طعم ساده و دلپذیر خود، یک گزینه مناسب برای یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است.
18. آش جو: غذای مقوی و سالم
آش جو، یکی از غذاهای مقوی و سالم ایرانی است که با جو، حبوبات، سبزیجات و کشک تهیه می شود. این آش به دلیل داشتن فیبر فراوان، برای سلامتی بسیار مفید است. بیشتر کاربران نی نی سایت، آش جو را به عنوان یک غذای مناسب برای بیماران و افراد مسن می دانند. برخی افراد به خیساندن جو و حبوبات قبل از پختن اشاره کرده اند که باعث می شود زودتر بپزند. تعدادی از کاربران معتقدند که آش جو باید به خوبی جا بیفتد تا طعم لذیذی داشته باشد. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از نعناع داغ و پیاز داغ را برای تزیین آش جو پیشنهاد می دهند. سرو آش جو با کشک و نان، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل می دهد.
19. شیر برنج: دسر سنتی و خوشمزه
شیر برنج، یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با برنج، شیر، شکر و گلاب تهیه می شود. این دسر به دلیل سادگی و طعم دلپذیرش، در بین کودکان و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد. کاربران نی نی سایت، شیر برنج را به عنوان یک دسر سالم و مقوی برای کودکان می شناسند. برخی افراد به بهرهگیری از برنج ایرانی و شیر پرچرب در تهیه شیر برنج اشاره کرده اند که طعم آن را بهتر می کند. تعدادی از کاربران معتقدند که شیر برنج باید به خوبی جا بیفتد و غلیظ شود. بعضی دیگر نیز بهرهگیری از دارچین و پودر پسته را برای تزیین شیر برنج پیشنهاد می دهند. سرو شیر برنج به صورت گرم یا سرد، بسته به سلیقه افراد متفاوت است. در مجموع، شیر برنج با طعم ساده و دلپذیر خود، یکی از بهترین دسرهای سنتی ایرانی است.







یکی از قدیما مادربزرگم چن ساعت قبل سبزی قورمه رو با حوصله تفت میداد که عطرش تو خونه میپیچید. حالا من به جای پیاز سرخ شده از پیازچه هم تو مواد کوفته تبریزی استفاده می کنم که یه طعم تازه بهش میده.